10 lucruri pe care le iubesc la tine

Continuăm cu “love and hate”, ca să pun punctul pe “i”. Planificam să scriu și să postez articolul acesta acum ceva vreme însă pandemia a oprit fluxul de inspirație. 🙂
Deci, rămăsesem restantă cu “10 declarații/ motive/ lucruri pe care le iubesc la Social Media”.
Să începem.


1. Te “reconectezi” cu vechile cunoștințe

Recent am primit o cerere de prietenie de la cea mai bună prietenă din copilărie cu care nu am mai vorbit vreo 6 ani; am luat legătura cu o vară îndepărtată cu care ne-am văzut o singură dată în copilărie; ș.a.. E simplu. Pui la căutare numele și familia și există probabilitatea să găsești persoana respectivă/ te uiți la sugestii și s-ar putea să ai o surpriză(sau mai multe). Chiar dacă drumurile vieții ne despart, noi putem să ne regăsim și să reluăm legătura.


2. Ai chef de o ieșire?

Vrei să mergi la teatru sau concert? Intri la evenimente și vezi instant ce evenimente au loc în zona ta. Rămâne doar să alegi. 😉

3. Brand yourself

Pe lângă entertainment, canalele de socializare sunt niște intrumente eficiente pentru a crea și consolida brand-ul personal. Eu sunt Mariana, marketing person: fac magie în photoshop, leg cuvinte nemaipomenite; pictez și scriu. Acesta este modul în care vreau să fiu văzută, deci, asta și postez: imagini de pe la evenimente din domeniu, design-uri, articole, opere de artă.


4. Vinde

Nu vorbim de suflet :))) nici de trup. Doar despre produse, servicii și evenimente. Ești student, liber profesionist sau angajat la o corporație? În rețelele de socializare poți să îți promovezi cu ușurință serviciile, produsele, evenimentele tale/ ale prietenilor tăi/ ale companiei. Nu trebuie musai să fii expert în marketing pentru a promova ceva în Social Media. E la îndemâna oricui.


5. Magia grupurilor

Măcar în online putem să ne adunăm mai mult de 3. 😉 Îți place să pictezi? Sau îți plac insectele? Indiferent de preocupările și hobby-urile tale, o să găsești cu o probabilitate de 95% un grup de interes pentru tine(păstrăm procentul din statistică).

6. Libertatea opiniei

Simți nevoia de a-ți exprima opinia? Ești liber să o faci. Politică, educație, cancan? Poți discuta pe marginea la orice subiect. Punctul acesta este cel mai dual. :))) În majoritatea cazurilor persoanele care chiar au ce să spună zic “pas” iar alții din auzite comentează. Odată cu libertatea vine și responsabilitatea pentru cuvintele spuse (sau ar trebui).


7. Ce îmi recomandați?

Cauți recomandări pentru o sală de evenimente sau pentru o marcă de biciclete? În Social Media scrie și ți se va răspunde. Scrii pe peretele tău dacă prietenii tăi sunt în măsură să îți răspundă, sau pe grupuri. Există și o corelație cu tipul de grupuri. O să ceri recomandare de sală de nunți pe grupul de Mirese, nu pe grupul de Murături.


8. 5 steluțe vă rog

Vrei să mergi la un restaurant nou și ești curios ce experiențe au avut alții în această locație? Intri pe pagina lor și citești. De asemenea, și tu poți aprecia paginile afacerilor în cazul în care te-au impresionat plăcut/ sau mai puțin plăcut.

9. Like & Follow

Vrei să fii la curent cu toate noutățile clubului preferat de fotbal? Să știi când apare colecția nouă la magazinul de încălțăminte? În Social Media nu vorbesc doar oamenii simpli, ci și persoanele publice și companiile. Apreciază-le pagina și fii la curent cu toate noutățile.


10. Doza de buna dispoziție

Câteodată cu toții avem nevoie de o doză de panda, pisici, mașini de curse, sau ce ne mai încălzește inimioara. Să nu luăm totul în serios ca să nu ne apară riduri înainte de vreme. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira