DE VORBĂ CU MINE

Din punctul A până în punctul B: n stații; X călători care vin, pleacă, adorm, se plimbă; și în medie o jumătate de oră în care ești în tranzit.
Jumătate de oră- o veșnicie în care poți să te gândești la lista de cumpărături, la cadoul pentru ziua de naștere a partenerului, să analizezi ultima ședință de la serviciu sau, pur și simplu, să stai de vorbă cu tine însuți. E timpul tău. Posibil să fie unicul interval de timp în care ești singur cu tine însuți. Toată ziua o dedici serviciului, familiei, prietenilor. Meriți jumătate de oră doar pentru tine: să- ți povestești ce s-a mai întâmplat, să sărbătorești ultimile reușite, să te consolezi și să- ți repari aripile după înfrângeri.
Ritmul de viață alert pe care ni-l impune societatea contemporană ne face să balansăm pe frânghie ca niște acrobați veritabili. Serviciu, familie, prieteni, hobby-uri, mașină, concediu… Trebuie să le reușim pe toate, trebuie să le împăcăm pe toate. În această goană avem jumătate de oră pentru a ne găsi punctul de sprijin din care putem răsturna lumea. Iar după, putem ieși din autobuz cu zâmbetul pe buze și să ne continuăm drumul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira