Viața în lumini vintage

 

În cameră sunt doar ei doi. Becurile aruncă în jurul lor o lumină difuză, care învăluie totul, transformând lucrurile, jucându- se cu umbrele de prin colțurile camerei, alunecând pe lângă oglindă, conturându-le trăsăturile chipului și reflectându-se în ochii lor.  Din gramofon se aude vocea senzuală  a lui Frank Sinatra:

“I’ve got you under my skin.

I’ve got you deep in the heart of me.

So deep in my heart that you’re really a part of me.”

Ochii lor se privesc neclintit, își destăinuie lucruri pe care buzele nu sunt gata să le destăinuie. El zâmbește, își apropie fața de ea, îi acoperă buzele cu propriile buze și o sărută intens până când ea uită cum să respire. După ce buzele lor se despart el îi spune: ” Vino cu mine, hai să fugim împreună.”…

Senzuala Marylin Monroe, misterioasa Greta Garbo, carismaticul Clark Gable. Cum ar fi să fii în locul lor? Să trăiești povești autentice de dragoste, aventură, mister. Să ai curajul să faci tot ce ți-ai dorit, dar ce nu ai putut să faci din 1001 de motive. Viața este o aventură, viața este un mister, viața este o nebunie, viața este o feerie de culori, viața este iubire. Ce este pentru tine viața?

Tu scrii în permanență, zi de zi, scenariul propriei vieți. Tu alegi decorațiile din viața ta, și lumina sub care decurge filmarea. Lucrurile capătă noi semnificații în funcție de iluminație: se schimbă contururile, apar noi accente, noi posibilități.

Sursă foto: http://bestdesignideas.com/the-vintage-style
Sursă foto: http://bestdesignideas.com/the-vintage-style

Sub lumina becurilor vintage poți să pierzi monotonia cotidiană și stresul, companionul erei contemporane; și să te aventuriezi spre noi trăiri, să te redescoperi. Tu cum te definești? La ce aspiri? La ce visezi? Ești un realist pragmatic sau un romantic ce se ascunde în mulțime?

Recunosc: eu sunt o fire romantică. Vreau ca viața mea să fie luminată de un artificiu de culori, care să mă facă să mă simt mai feminină, mai curajoasă, sinceră cu propriile dorințe. Adesea îmi pun întrebarea: “Cum ar fi să fiu protagonista unui film din secolul trecut?”. Răspunsul nu îl am dar poate că îl voi găsi în scurt timp. M-am îndrăgostit de decorul din poza de mai sus, decor întâlnit din întâmplare pe un site. Mai târziu am găsit și cum aș putea să-mi iluminez camera decorată astfel- cu becuri Edison. Forma lor deosebită mi-a stârnit curiozitatea într-un mod special. Oare ce povești se pot întâmpla sub această iluminare?

Bec VIntage Edison

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira