Tendințe în Hair Styling @Estel Professional

Întotdeauna mi-au plăcut chestiile legate de beauty. În copilărie luam pe ascunselea trusa de machiaj a mamei și împreună cu cea mai bună prietenă din copilărie ne făceam frumoase- jumătate de ochi verde, altă jumătate albastră, obrăjorii ca bujorii (bujori roșii, nu roz), buzele până la urechi iar din trei piese vestimentare cream o colecție pentru o prezentare de o oră. Visam la cariera de fotomodel (după am decis să fiu cântăreață). Am încercat și să mă tund, mi-am luat singură vârfurile, vă imaginați deci 😀 Când a venit nana Victoria pe la noi să mă tundă s-a minunat. Eu: „așa crește părul meu”. Acum, cu 13 ani mai târziu, recunosc că părul meu nu crește în zig zag. În timpul liceului și în generală făceam coafuri mai simple pentru persoanele dragi. Straniu, eu deja uitasem toate aceste lucruri până când nu am venit în echipa Estel Professional. catsToate lucrurile din viața noastră au un scop și o continuitate.

Acum, când mă prezint oficial (sunt…lucrez…) toată lumea îmi inspectează părul. Sincer, nu mă deranjează. După seminarul de tunsoare și vopsire din iunie părul meu este o carte de vizită Estel Professional veritabilă. Trainerul companiei Estel Taisia Zmuncilă împreună cu meșterii din România, în cadrul seminarelor “Tunsorile și vopsirile de bază în salon”, au creat adevărate opere de artă pe părul modelelor. Eu am fost model de bază la primul seminar însă, făcând poze la alții, am rămas fără poze. Poze după 2 săptămâni de la tunsoare și vopsire. Tunsoare în scări și vopsire în culori naturale: mai închis la rădăcină și mai deschis pe lungime. O împrospătare a imaginii mele pentru sezonul estival.

Ce-am văzut și ce mi-a plăcut în aceste zile: tunsori în scări sau bob, tunsori asimetrice; culori aprinse, intense, jocuri de culori. Vedetele sezonului: violet intens, magnetic; arămiu, de la arămiu deschis ca mierea până la cupru închis; roșu, flăcări de culoare; blond prețios și nobil.

Câteva imagini care mi-au plăcut într-un mod deosebit:

cats32cats31cats1cats2cats6cats5

13533367_768541586581734_8187414760577441310_n

I’m in love with my job. Acum mă gândesc la următoarea schimbare a lookului meu. Am ales cinci nuanțe pe care aș vrea să le încerc. Cum credeți, care dintre ele m-ar avantaja cel mai mult?

cats2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira