Bloggeri și povești la Legend Pub

Sfârșitul lunii decembrie- cel mai bun timp pentru a face totalul anului 2014, pentru a compara așteptările din 2013 și realizările din acest an. Și cum să faci cel mai bine acest lucru? Desigur, la un pahar de vorbă și vin fiert cu prietenii într-un local pe măsură.

În această sâmbătă am fost la o întâlnire cu bloggerii la Legend Pub. Nu știu cum e la voi însă la mine toate drumurile din Iași duc spre Palas. Și mergând spre Palas am trecut de nenumărate ori pe lângă taurul de la intrarea în Legend. Cu siguranță, l-ați văzut și voi de multe ori, chiar la parterul hotelului Moldova, cum cobori spre Palas. Involuntar, eu asociam această statuie cu legenda lui Dragoș Vodă și întemeierea Moldovei însă lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Mi-am înțeles greșeala de cum am intrat în local- porți dintr-un film veritabil despre vestul sălbatic, pălării de cowboy, potcoave, felinare pe tavan, interiorul din lemn și barul plin de băuturi pe orice gust.

Seara a început cu pizza, vin fiert și muzică retro. Nu au mai fost organizate întâlniri cu bloggerii de ceva timp așa că am avut să împărțim multe- amintiri, idei, păreri și impresii despre ce s-a întâmplat în ultimult timp pe arena locală, națională și internațională, despre ce am făcut și ce ne propunem să facem.

Oameni deosebiți, muzică bună din anii ’80, ’90, atmosferă plăcută, shoturi de jagermeister și, mai spre final, un cocktail “Adios Motherfucker” pentru că o regulă personală spune că atunci când merg într-un local nou trebuie să încerc și o gustare/ băutură nouă. O seară memorabilă și o ieșire perfectă pentru finalul anului. Ne auzim în 2015 iar până atunci:

La mulți ani cu sănătate

Spor, baftă, succes în toate

Iar în anul care vine

Să ne auzim de bine! 

_MDP1516
Photo by Enciu Constantin
Photo by Enciu Constantin
Photo by Enciu Constantin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira