Un show de “Mind Control” marca Vlad Grigorescu

AFIS MIND TOURTu crezi în magie? În existenţa a ceva mai mult decât putem explica şi înţelege? Dacă răspunsul este afirmativ atunci această noutate este pentru tine. Duminică, pe data de 8 iunie, începând cu orele 21:00, în Corner Bar va avea loc magie în cadrul spectacolului “Mind Control – marca Vlad Grigorescu”.

Protagonistul acestui show, Vlad Grigorescu, este unul dintre cei mai buni artişti pe care îi are România în momentul de faţă. El fascinează publicul prin originalitate şi prezentare. Mai mult decât trucuri magice – fiecare cuvânt, acţiune, prezentare are un mesaj profund, o morală, o idee care rămâne în sufletul publicului. Vlad a petrecut pe diverse scene sute de ore, ştie cum să încânte publicul, cum să creeze momente de neuitat şi să facă fiecare clipă magică.

“Mind Control” este un show despre manipulare, despre alegerile pe care le facem, despre influenţare. Acest spectacol are la bază experimental Matrix, creat de Vlad pentru a demonstra manipularea.  Vlad Grigorescu a creat un clip 3D care are puterea de “a te face paranormal” şi o să- l testeze chiar în cadrul spectacolului. Acum ai şansa de a participa la un spectacol unic, ai şansa de a face parte din experimentul Matrix.

Ia-ţi biletul pentru o seară magică  de la Stud Pass sau din Corner Bar iar pentru mai multe detalii sună la nr.: 0746/706.411 sau 0751/601.758. Pentru rezervări sună la nr.: 0758/431.067. Preţ bilet: 20 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira