bePRECIOUS- momente preţioase din viaţă

Viaţa este o călătorie. Noi călătorim nu doar prin diferite locuri ci şi prin diferite evenimente, momente memorabile din viaţa noastră. Bijuteriile sunt conexiunea noastră cu cele mai preţioase momente din viaţă: cerceii cumpăraţi la admiterea la facultate, braţara purtată la banchetul de la sfârşitul liceului, broşa cu care am urcat pe scenă pentru a primi un premiu la un concurs de poezie. Aceste bijuterii păstrează amprenta acestor momente şi sentimentele, emoţiile, pe care le-am trăit: bucurie, dragoste, triumf.

Pandantiv cu picătură din Topaz, cu lanţ
Pandantiv cu picătură din Topaz, cu lanţ 

Mai mult decât metal scump şi pietre preţioase, atunci când adaugi la colecţia ta o nouă bijuterie- creezi începutul unei noi poveşti, a unui nou moment special din viaţa ta.

În copilărie îmi plăcea să mă gândesc la lucrurile perfecte- rochia perfectă, ziua de naştere perfectă, bijuteria perfectă. Era o lume perfectă pe care am purtat-o mereu într-un buzunar al sufletului. Bijuteria mea perfectă a fost o picătură albastră suspendată de un lănţişor.

Cu câteva zile în urmă, când căutam noi comori pentru colecţia mea de lucruri speciale, am găsit pe site-ul bePRECIOUS, site dedicat iubitorilor de bijuterii/ colecţionarilor de momente speciale, amintirea bijuteriei perfecte. DSCN1059Printre sutele de bijuterii din argint cu pietre preţioase şi semipreţioase, fiecare cu propria formă, dimensiune şi  vis, am găsit bijuteria pe care o păstram în buzunarul inimii mele. O picătură de albastru care a căzut din cer şi s-a reflectat în mare, o bijuterie cu care pot să creez momente speciale, momente perfecte.

O femeie este specială atunci când are încredere în propria unicitate, iar bijuteriile sunt acele sclipiri care fac diferenţa, care transformă o femeie într-o zeiţă , o zi obişnuită- într-o poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira