iBlog, iTrendy at Duken’s Pub

Bloggeri, bloggeri… ce ne mai place să ne adunăm împreună la un pahar de voie bună şi să ne spunem poveştile. Nu o facem foarte des însă atunci când ne adunăm întotdeauna este ceva special.

De data aceasta ne-am adunat la Duken’s Pub, un local situat chiar vizavi de porţile Grădinei Botanice. Nu am mai fost la acest local astfel încât nu ştiam la ce să mă aştept însă mi-a lăsat o impresie plăcută. Am stat la o masă mare la primul etaj, proaspăt renovat. Ambianţă plăcută, muzică bună şi o companie şi mai bună. Cu unii bloggeri ne cunoaştem de la alte Blog Event-uri, cu alţii am făcut cunoştinţă pe parcurs. Esenţial este că ne-am distrat de minune.

Seara, care a început cu bere şi Miley Cyrus, a trecut uşor la vin şi “Ce seară minunată” ; shoturi şi Meneaito. În această seară am fost puşi la grele încercări de către gazdele noastre de la Duken’s. Ne-a fost pus la încercare norocul- participând la Shot Roulette (am participat tocmai de două ori), şi curajul- încercând napolitane flambate în stroh de 80 de grade (fapt care a dus la o arsură nesemnificativă a buzei superioare şi la o creştere semnificativă a dispoziţiei generale).

Comunicare, distracţie şi napolitane flambate at Duken’s Pub.

I highly recommend it! :>>

Paul Padurariu Photography
Sursă poză: Paul Padurariu Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira