O altă poveste de dragoste

O poveste veritabilă de dragoste începe cu o privire şi continue o viaţă. 

Câteodată te întâlneşti cu privirea, simţi că te pătrunde un fior iar inima îţi bate în ritmul tobelor orientale. Unii oameni numesc acest lucru destin, alţii- lanţ de întâmplări fericite. Atunci când gândurile, visele, planurile tale se leagă de cineva, ceva. Şi eu am căzut prada acestui sentiment.

Era o zi din mijlocul lunii iulie, o zi în care asfaltul oraşelor începu să se topească iar praful era principalul component al aerului; o zi în care aborigenii şi coloniştii vechiului Bucureşti căutau cu disperare un oazis de linişte şi răcoare.

Vă întrebaţi cum mă încadrez eu în acest tablou?

geanta_rosabel_din_piele_naturala_anuschka_2
Geanta Rosabel de la Anuschka

Cu rucsacul în spate şi harta în mâini, ca orice turist veritabil, exploram labirintul de străzi ale capitalei. Când căldură atinsese apogeul- entuziasmul meu s-a mai evaporat astfel încât am căutat un loc în care să-mi reâncarc bateriile. Am ajuns la Pizza Colosseum, o terasă umbroasă cu aspect italian. În timp ce-mi aşteptam limonada, s-a întâmplat un lucru straniu. Ochii mei s-au oprit pe geanta doamnei ce tocmai intrase.

Pentru câteva secunde mi s-a întretăiat respiraţia. Era perfectă- o operă de artă, nu un simplu obiect în care cari cosmetica. O geantă deosebită – piele naturală, motive indiene, culori vii; o geantă cu personalitate – geanta care îţi va fi complice la cele mai frumoase aventuri din viaţă. O geantă de care m-am îndrăgostit de la prima vedere.

Mi-am păstrat în tăcere dragostea. De atunci am petrecut cu priviri lungi vitrinele magazinelor în speranţa unei noi întâlniri, până când, o întâmplare fericită sau destinul nu m-au adus pe ilux.ro unde am aflat de posibilitatea de a-mi împlini visul, unde am descoperit numele genţii care m-a fermecat- Geanta Rosabel de la Anuschka.

Pentru o femeie geanta nu este doar un accesoriu banal – geanta este cea care îţi păstrează secretele, îţi defineşte personalitatea, te îndreaptă spre orizonturi noi!

One thought on “O altă poveste de dragoste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira