Atelierele PRIME- oportunitatea de a-ţi dezvolta aptitudinile

O persoană nu se găseşte pe sine însăşi ci se construieşte. Calea spre succes depinde de alegerile pe care le facem zilnic, de priorităţile noastre- alegem să ne implicăm, să participăm la diverse proiecte, evenimente sau să pierdem cea mai importantă resursă de care dispunem- timpul.

PrimeCu câteva zile în urmă, pe  7 aprilie, am avut ocazia să particip la Atelierele PRIME şi anume la workshop-ul  „Vizibil şi invizibil în online. Strategie, construcţie şi rezultate câştigătoare” susţinut de Ciprian Dron, manager Media Factory. A fost un eveniment organizat la cel mai înalt nivel, un workshop interactiv, cu oameni deschişi şi informaţie aplicabilă.  În agenda zilei a fost brandul: Ce reprezintă un brand? Cum îl construim? Care este personalitatea unui brand? Strategii. Exemple de branduri/ strategii ale companiilor.

Brandul este imaginea publică a unei persoane, a unui obiect, a unei companii. Când vrem să creăm un brand, să-i definim personalitatea trebuie să ţinem cont de următoarele aspecte:

  • Unde vrem să ne poziţionăm?
  • Care este arealul?
  • Care este targetul?

Promisiunea de brand ar trebui să fie egală cu oferta de brand dacă urmărim obţinerea unei fidelităţi permanente. Te diferenţiezi, creezi o comunitate, nu alergi după like-uri, schimbi strategia- nu te reinventezi de 10 ori pe zi.  Este foarte important şi aspectul site-urilor corporate care trebuie să fie construite bine, să conţină toate informaţiile necesare iar informaţia de bază să se regăsească pe prima pagină.

Baza solidă în crearea, dezvoltarea unui brand o reprezintă comunicarea eficientă, strategică,  prin mai multe canale. Totul depinde de ce dorim:

  • Tabieturi de consum
  • Trenduri
  • Orizonturi deschise pentru brand
  • Linii de dezvoltare

În jurul unui brand poate fi construită o întreagă lume- accesorii, spaţiu, mesajele comunicate, filozofia consumatorilor. Totul depinde de modul în care gândim, comunicăm, promovăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira