La mulţi ani, Femeie

mujer-transparente
Femeia… poveste eternă, eternă enigmă… În numele Ei s-au scris poeme, s-au cântat balade, s-au pictat pânze, s-au ridicat palate. Pentru Ea s-au declanşat războaie şi cu numele Ei pe buze eroii îşi dădeau suflarea pe câmpul de luptă. Ea este începutul, izvor dătător de viaţă.
Ea poate să- ţi fie mamă, soră, iubită, amică, colegă sau o simplă trecătoare pe care ai văzut-o o singură dată şi nici nu i-ai memorat chipul. Ea zâmbeşte, plânge, dansează, aleargă, ascultă, într- o perpetuă schimbare, niciodată la fel. Unicul lucru care rămâne neschimbat este dragostea. O femeie ştie să iubească, ştie să dăruiască dragoste şi să primească.
Fericiţi sunt cei ce se bucură de dragostea unei femei. Ea- Femeia este primul miracol al lumii, înainte de piramide, grădini şi sculpturi. Perfectă în imperfecţiunea ei, schimbătoare dar statornică în dragoste, cu picioarele pe pământ şi cu ochii spre stele, Femeia…
Astăzi este ziua Femeii şi unicul lucru pe care aş vrea să-l urez tuturor femeilor este să fiţi preţuite. Din preţuire se nasc visele, dragostea, fericirea. La mulţi ani!

2 thoughts on “La mulţi ani, Femeie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira