Zilele Psiho- Bobocului continuă!

Mâine, pe 24 octombrie 2013 Asociaţia “Societatea Pentru Psihologie” în colaborare cu Stud Pass , card de reduceri pentru elevi şi studenţi, vă invită la ”Seara filmului psihologic”, eveniment care va avea loc la cinematograful Arthouse care este situat la ultimul etaj al complexului Moldova Mall. De această dată în atenţia cinefililor pasionaţi de psihologie va fi adus filmul “A clockwork orange” (1971), film în care sunt prezentate mai multe aspecte istorice ale psihologiei.

new-bitmap-image1

Acest  film se încardează în genul  satiră şi science fiction şi este o ecranizare  după romanul cu același nume al lui Anthony Burgess. Filmul îl aduce în faţa noastră pe Alex DeLarge, un delincvent charismatic și psihopat ale cărui pasiuni sunt muzica clasică, violul și ultra-violența. El conduce un mic grup de huligani pe care îi numește droogs. Punctul culminant al filmului îl reprezintă capturarea lui Alex de către poliţişti şi încercarea medicilor de a-l vindeca în cadrul unui experiment psihologic controversat.

Ai parte de un film interesant, te întâlneşti cu persoane care împart aceiaşi pasiune- psihologia, plus ai parte de o ofertă specială din partea la Stud Pass! Deci, cum îţi vei petrece ziua de mâine?

new-bitmap-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira